Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس عباسپور گفت: فیلم های عنکبوت مقدس و برادران لیلا که در جشنواره کن جزو بهترین ها انتخاب شدند، جزو بدترین فیلم ها از نگاه مخاطبین جشنواره کن ۲۰۲۲ هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس عباس پور مجری کرمانی در گفتگو با راه آرمان در واکنش به اظهارات ترانه علیدوستی و زهرا امیر ابراهیمی در جشنواره کن ۲۰۲۲ فرانسه علیه ایران اسلامی و سیاه نمایی از چهره نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار کرد: سیاست اعلامی جشنواره کن بر اساس فاکتورهای هنری است در حالی که سیاست واقعی آن یک رویکرد کاملاً جهت گیرانه و سیاسی در انتخاب آثار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: فیلم های عنکبوت مقدس و برادران لیلا که در جشنواره کن جزو بهترین ها انتخاب شدند، جزو بدترین فیلم ها از نگاه مخاطبین جشنواره کن ۲۰۲۲ هستند، این یعنی مخاطبان این فستیوال، این دو فیلم را نپسندیدند و نمره بد ترین به انها دادند و این پیام را در بر دارد که یک تناقض و دوگانگی کامل بین مخاطب و هیئت داوران این جشنواره وجود دارد و ارزش جذب مخاطب در ساختار حرفه ای این فیلم ها وجود ندارد در حالی که یک فیلم برای مخاطب ساخته میشود.

عباس پور خاطر نشان کرد: فیلم عنکبوت مقدس شاخص های یک فیلم استاندارد و مخاطب پسند را ندارد، بار منفی و سیاه نمایی در این فیلم حتی مخاطب غیر ایرانی را تحت تاثیر قرار داده و کام مخاطب را تلخ کرده است و  یک رویداد و فردی که مشکل روانی داشته را به مسائل مذهبی پیوند می‌زند، از ابتدای فیلم یک تصویر از مشهد مقدس به شکل تار عنکبوت که در مرکز آن حرم مقدس امام رضا(ع) قرار دارد نشان داده می‌شود و این در واقع یک حمله به اعتقاد مذهبی مردم ایران است.

وی با بیان اینکه عنکبوت سیاه یک فیلم ضد دینی و ضد مذهب تشیع است و اندیشه دینی را هدف قرار داده است تصریح کرد: متاسفانه سیاه‌نمایی و جهت گیری ها در فستیوال خارج از کشور در حال تبدیل شدن به روندی برای گرفتن جایزه است که هر چقدر فیلم توهین کننده و سیاه نماتر باشد بهتر می‌تواند نظر داوران را جلب کند.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان کرمان گفت: زهرا امیر ابراهیمی که با پیشینه مشخص و اتفاق خاصی که برایش افتاد از ایران رفت و به یکباره بلد و برجسته می شود این در حالی است ست که بازیگران برجسته و با سابقه فعالیت بازیگری نتوانستند از این جشنواره رتبه کسب کند و بازیگر بدترین فیلم جشنواره از نظر مخاطب، بازیگر برتر جشنواره معرفی شده است، سیاسی بودن جشنواره در اینجا ثابت میشود.

وی افزود: اگر بخواهیم منصفانه عنکبوت مقدس را نقد کنیم قطعاً انتقادات و مشکلات زیادی خواهد داشت، ما باید در فرهنگ خودمان این را جا بیندازیم که سرزمین و اعتقادات خودمان را به یک جایزه و رتبه و جایگاه نفروشیم.

عباس پور خاطر نشان کرد: داوران جشنواره کن فرانسه افرادی بودند که درباره ایران فیلم سیاه و سیاه ساخته بودند، جامعه هنری ما باید آگاهانه و با بصیرت به این موضوع نگاه کندو ما به عنوان بسیج هنرمندان توهین به ساحت مقدس علی بن موسی الرضا را محکوم میکنیم از فیلمسازان میخواهیم واقع‌بینانه عمل کنند و موجب سرافرازی کشورمان باشند.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان کرمان در پاسخ به افرادی که این حرکت را برای زهرا امیر ابراهیمی موفقیت می دانند بیان کرد:  موفق شدن و برجسته شدن با هم تفاوت دارد، موفق شدن این نیست که نام شما در فستیوالی مطرح و شما یک بار از صفر به صد برسید، بازیگران شاخص تری از زهرا امیر ابراهیمی در جشنواره کن شرکت کردند که در این دوره داوری حقشان ضایع شد در حالیکه زهرا امیر ابراهیمی بدون سابقه هنری در این جشنواره برجسته شد.

وی ادامه داد: همین که ایشان در بدترین فیلم از نگاه مخاطبان بازیگر برتر نشان داده میشود نشان از یک سرمایه گذاری منظم و پیش بینی شده دارد، برجسته شدن نام زهرا ابراهیمی به معنای موفقیت ایشان نیست و از یک عقب رفتن از ارزشهای دینی و ملی کشورمان است، شاید شرایط وحشتناکی در کشورهای همسایه ایالات متحده آمریکا از جمله کشتار دانش آموزان در یکی از مدارس این کشور وجود داشته باشد اما هیچگاه فیلم هایی که از جامعه آمریکایی خشونت نشان می دهد را مورد توجه این فستیوال قرار نمی دهند.

عباس پور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران یک کشور آزاد و دارای ثبات است و هرکس آزادانه میتواند نقد کند و در مقایسه با کشورهای همسایه که بویی از دموکراسی نبردند اما به دنبال ارتباط آنها با آمریکا هیچ صحبتی از اقدامات ضد دموکراسی آنها نمی شود.

وی بیان کرد: اکثر بازیگرانی که در  جشنواره کن و جشنواره‌های دیگر مطرح شدن سن و درخشش خود را در طول بدنه انقلاب اسلامی کسب کردند و در فضایی که جمهوری اسلامی برای آنها ایجاد کرده است، چرا قبل از انقلاب موفقیت‌ها را نداشتیم؟ این بستر مناسب بود که این افراد با آرامش و برنامه ریزی رشد کند.

عباس پور خاطرنشان کرد: این بی انصافی است که امثال ترانه علیدوستی این همه خدمات و امکانات کشور را نادیده بگیرد و در مجامع که همه دنیا صدای آنها را می شنوند زبان به سیاه‌نمایی باز کنند؛ چرا نام نمی برید از اتفاقات مثبتی که در این کشور رقم خورده است، از خدمات حوزه فرهنگ و هنر به شما در رسانه ملی و شبکه سینمای خانگ،ی تئاتری را که در همین سرزمین بر روی صحنه رفتید، فیلمی که بر پرده سینما این سرزمین اکران شد و مجوز هایی که از ارشاد همین کشور گرفتید و بودجه فیلم های که از ساختار بودجه ای همین کشور کسب شد باعث شد شما به اینجا برسید.

وی اظهار کرد: مردم ما تشخیص می دهند و برای هر کس هر ارزشی را قائل نیستند، اینها سعی میکنند خودشان را با سیاه نمایی مطرح کنند و خود را بهترین جلوه دهند با دلسوزی کردن برای مردم در حالی کسانی که امروز دلسوز مردم هستند در آبادان در شرایط سخت کار می کنند تا کشته ها را از زیر آوار بیرون بکشند و شبانه روز برای این مردم تلاش می‌کند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زهرا امیر ابراهیمی نگاه مخاطب جشنواره کن عنکبوت مقدس بدترین فیلم سیاه نمایی عباس پور فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد

حجت الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با بیان اینکه، امام جعفر صادق احیاءگر اسلام ناب محمدی است، به نقش این امام همام در تبیین و تبلیغ مسأله‌ی امامت و تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ی فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و ایجاد تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را با شاگرد پروری به یک تشکیلات عظیم مبدل ساخت، افزود: موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق (ع) و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگی ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به مبارزه این امام عزیز با جریانات انحرافی و الحادی اظهار داشت: امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را توسعه داد و از کرسی‌های علمی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) بهره برداری کرد.

احمدی با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق (ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق (ع) نزاع بین بنی امیه و بنی عباس فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب به وجود آورد. و همین امر باعث رشد حداکثری معارف اهل بیت علیهم السلام شد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می‌دهد که در مکتب امام صادق (ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: امام جعفر صادق (ع) یک نهضت علمی شیعی را، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از ۴ هزار شاگرد در رشته های علوم مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می‌توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بی نظیر یا کم نظیر است..

احمدی دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می‌داند و بنا بر گواهی تاریخ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگیری علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پایه ریزی شد.

این استاد حوزه و دانشگاه به مخالفت‌ها و تهدیدهای زمان امام صادق (ع) از سوی حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می‌کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وی گفت: امام صادق (ع) بنیان گذار حوزه‌های علمیه در مدینه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علما و فضلا و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد می‌کنند.

کد خبر 6096070

دیگر خبرها

  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • عزاداری امام صادق(ع) در امامزاده آقا علی عباس
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • عزاداری امام صادق(ع) در امامزاده آقاعلی عباس+فیلم
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است