Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، پس از موج ضددینی اصلاح‌طلبان برای تخریب یک سرود امام زمانی، آنان روز گذشته به تقدیس بازیگری پرداختند که برای بازی در فیلمی ضد دینی و ضد ایرانی برنده جایزه بهترین بازیگر زن در جشنواره کن شده است. این بازیگر در میانه دهه ۸۰ به دلیل پخش فیلم خصوصی‌اش به دست بازیگری دیگر، از ایران رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه سینمایی و هنری ایران، اما هیچ گاه فرد منتشرکننده این فیلم خصوصی را طرد نکرد و حتی برای کمک به درمان بیماری آن فرد، کمپین تشکیل داد.

آذر منصوری، دبیر کل حزب اتحاد ملت، پس از اعلام خبر اعطای جایزه به زهرا امیرابراهیمی، بازیگر مذکور، در توئیتی نوشت: «زهرا امیرابراهیمی از خاکستر خود برخاست و امروز مزدش را گرفت. مبارکش باشد».

اما پوستر فیلمی که امیرابراهیمی در آن بازی کرده، تصویری هوایی از حرم امام رضا علیه‌السلام در شب که چراغ‌های خیابان‌های اطراف حرم، خطوطی را به مرکزیت حرم ایجاد کرده و روی این تصویر، نام فیلم یعنی عبارت «عنکبوت مقدس» با فونت عربی زده شده است. این توهین آشکار به مقدسات ده‌ها میلیون ایرانی با اعتراض کاربران فارسی زبان در فضای مجازی مواجه شد. از لحظه اول انتشار این عکس اعتراضات جریان داشت و آیا می‌توان پذیرفت که آذر منصوری بی اطلاع از این توهین، ذوق زده از جایزه بازیگر زن این فیلم باشد؟

علاوه بر این، داستان و روایت فیلم هم ضد ایرانی و ضداسلامی است. کارگردان این فیلم، از ماجرای سعید حنایی، قاتل زنجیره‌ای سوءاستفاده و با ربط دادن قتل‌های او به انگیزه‌های دینی، تصویری سیاه از جامعه دینی ایران به جهان ارائه می‌کند. سعید حنایی ۱۶ زن را به شکل زنجیره‌ای در اطراف مشهد به قتل رساند که همگی آن‌ها از زنان خیابانی بودند. گفته شد پیش از این، فردی با سوار کردن همسر حنایی به عنوان مسافر، به او تجاوز کرده بود و حنایی علت این کار را زنان خیابانی دانسته و به ادعای خود خواسته جامعه را از فساد پاک کند! او پس از دستگیری و محاکمه اعدام شد. حالا در فیلم عنکبوت مقدس همه چیز علیه دین و اسلام به تصویر کشیده می‌شود و عکس فیلم هم توهین به امام شیعیان است. باید برای جایزه گرفتن چنین فیلمی خوشحال باشیم؟

فیلم‌هایی که بر محور ایران هراسی و اسلام‌هراسی ساخته و در جشنواره‌های غربی جایزه می‌گیرند، در واقع به عنوان توجیه گران تحریم یا حتی تجاوز نظامی به ایران محسوب می‌شوند و از این منظر پیاده نظام رسانه‌ای غربی‌ها هستند. آیا برای جایزه گرفتن چنین فیلم‌هایی باید خوشحال باشیم؟

واکنش محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و رئیس دفتر خاتمی در دولت اصلاحات جالب‌تر است: «زهرا امیرابراهیمی نشان داد که وقتی مشکلی در زندگی زمینت می‌زند، می‌شود دوباره بلند شد و به قله رسید. مبارک خودش و مبارک هر افتاده‌ای که به راه می‌زند.» و وقتی با این اعتراض مواجه شد که فیلمی که او در آن بازی کرده، ضد ایرانی و ضد اسلامی است، پاسخ داد: «من فیلم را ندیدم که قضاوت کنم. ولی یک زن ایرانی بوده، رفتن این راه امیدوارانه تبریک دارد.»

یعنی هیچ چیزی مهم نیست و صرف زن بودن کفایت می‌کند! اصلاح‌طلبان مدعی هستند که با تحریم‌ها مخالف‌اند. اما ابزار‌های توجیه‌گر تحریم را تحسین می‌کنند.

اصلاح‌طلبان معترض‌اند که چرا حامیان انقلاب اسلامی، آن‌ها را گاه ضددین معرفی می‌کنند، اما نمی‌خواهند بپذیرند که این رفتار‌های خود آنان بوده که تصویری غیردینی یا ضددینی از آن‌ها به جامعه معرفی کرده است.

در مورد سرود امام زمانی «سلام فرمانده» هم آن قدر علیه آن نوشتند که در روز‌های اخیر، صدای اعتراض یک روزنامه اصلاح‌طلب هم درآمد! روزنامه آفتاب یزد در سرمقاله خود نوشت: «روز پنج شنبه شاهد حضور یکصد هزار نفری دهه نودی‌ها و خانواده‌های آنان در ورزشگاه آزادی بودیم. امثال چنین مراسـمی نیز در هفته‌های گذشته در شهر‌های بزرگ کشور برگزار شـد؛ این یعنی زنده بودن جامعه و همراهی با نظام و مفهوم آن این است که ملت همیشه در صحنه حضور داشته و دشــــمنان نظام و ملت را مأیوس کرده‌اند. البته این حضور یک پیام دیگر هم دارد و آن به مسئولان است. این پیام چنین است: برای این ملت نجیب و همراه، تلاش کنید تا آنچه در شأن آنان است در کشور مهیا شود. نگذارید مردم در فشار اقتصادی باشند. متأسفانه باید گفت عده‌ای که رسانه در دست دارند اظهارنظر شخصی چند نفر که خود را منتسب به تفکر اصلاح‌طلبی می‌دانند و گا‌ه عامل شکست این جریان شده‌اند را به پای کل اصلاح‌طلبان می‌نویسند و سعی دارند چنین وانمود کنند که اصلاح‌طلبان مخالف چنین مراسم‌هایی هستند. این در حالی است که در عالم واقع چنین نیست. خانواده‌های بسیاری که در ورزشگاه آزادی حضور یافته بودند تفکر اصلاح‌طلبی داشتند.» در بخش دیگری از این یادداشت پیرامون توئیت‌های خواص اصلاح‌طلب آمده که «بهتر است توئیت‌زن‌های مدعی بروند برای برون رفت مردم از مشکلات اقتصادی برنامه ارائه دهند، این طور بهتر می‌توانند در بین مردم جایگاه داشته باشند. مخالفت با مردم و برنامه‌های مردمی، آنان را از مردم دور می‌کند.»

منبع: روزنامه جوان

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصلاح طلبان فیلم دین عنکبوت مقدس اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است

به گزارش خبرنگار مهر، ژوزه مورایس شامگاه یکشنبه در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال خوزستان اظهار کرد: بازی فردا بسیار حساس خواهد بود، مقابل تیمی که برای بقا در لیگ برتر تلاش می‌کند، تلاش و انگیزه ۲ برابر خواهد کرد و اگر بخواهیم پیروز شویم باید تلاش بیشتری انجام دهیم.

وی افزود: برای بازی آماده شده‌ایم، نمی‌خواهم پیش‌بینی کنم، در مورد آینده فکر می‌کنم و سعی می‌کنم مثبت فکر کنم تا آینده بهتر داشته باشیم؛ به آینده فکر می‌کنم اما دوست دارم در لحظه باشیم و امروزم بهتر از دیروز باشد، آدمی نیستم که برنامه ۱۰ ساله داشته باشم اما آینده را برای همه خوب مثل بهشت می‌بینم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: برای بازی آماده شدیم و ذهنیت بازیکنان آماده است، هر بازی و هر حریف متفاوت است و هر تیمی کیفیت و قدرت خود را دارد، بازی‌ها اصلاً آسان نیست و باید به حریف احترام بگذاریم.

وی تصریح کرد: به کیفیت خودمان نیز اعتقاد داریم اما برخی موارد مانند بازی نفت آبادان رخ می‌دهد، باید بپذیریم و گذر کنیم، باید مسؤولیت‌پذیر باشیم؛ این فصل از یک زمانی به بعد اتفاقات غیرعادی شد و نتایج خیلی نزدیک بودند؛ به دلایل مختلف، استقلال خوزستان یکی از تیم‌های خوب است، برخی مواقع نتوانستیم کنترل کنیم و در مورد بازی با نساجی یا آلومینیوم اگر صحبت کنیم، می‌بینیم که لیگ آسان نیست.

مورایس ادامه داد: همچنین در مورد اتفاقات ورزشگاه آزادی: هر نوع توهینی به بانوان یا آقایان، خلاف ارزش‌های انسانی است؛ باید همدیگر را درک کنیم، دوستی ارزش‌های بالای انسانیت است و توهین هیچ جای دنیا پذیرفته نیست.

وی گفت: چیزی که در ایران برایم بسیار جالب بود و تحسینش می‌کنم، آن است که در ایران به برخی جنبه‌های اخلاقی حساس هستند. به هر حال بچه‌هایی هستند که فوتبال را دوست دارند و می‌بینند، وقتی یک بازی فوتبال را به نمایش می‌گذاریم، نماینده آموزش مردم شهر، منطقه و کشور است اما مردم در بعضی موارد سطح آموزشی که نشان داده می‌شود را دوست ندارند و این موارد به دور از اخلاقیات است.

کد خبر 6097662

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران